Catering

U kent dat wel, eindelijk alle reden voor een fijn samenzijn onder genot van een hapje en een drankje, maar geen zin of tijd om uitgebreid, lekker en exclusief te koken. Menu samenstellen, inkopen, voorbereiden, organisatie en presentatie kosten heel veel tijd. Dat kan anders!

Restaurant Take Off stemt met u uw wensen af; datum, aantal gasten, soort en eventueel doel van de gelegenheid en natuurlijk het menu. Is het een brunch, lunch of diner met dierbaren, een feestelijke en/of zakelijke gelegenheid, een High Tea, een romantisch en privé samenzijn, een workshop of themafeest, Restaurant Take Off verzorgt het! Alles naar uw wens en volgens uw verwachtingen.

Restaurant Take Off legt een menu aan u voor wat in overleg met u vorm krijgt. We maken afspraken over het wijnarrangement, dieeteisen en aanvullende wensen als assistentie en aankleding van de tafel. Wij verzorgen ook serviesgoed, glaswerk en bestek, richten zelfs een hele keuken in als dat nodig is. Vervolgens laat u de zorg aan Restaurant Take Off over. Inkopen, voorbereiding, afwerking, presentatie en het opruimen. Wat u wilt loslaten nemen wij graag en met plezier van u over!

U hoeft alleen maar te genieten van uw gasten. En natuurlijk vindt u na afloop uw keuken weer terug in zijn oorspronkelijke staat, alles afgewassen en weer opgeruimd.

Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.